I lördags var det soligt och fint så då åkte grillen fram igen.
I söndags blev det vitt på backen (tyvärr inget aprilskämt)
Söndagens middag blev fyllda lövbiffsrullader.
och Ungsbakade parmesantomater.
(Receptet och bilder har jag lånat här )
Det här är numera en matblogg.
Eller så kan det vara, ett försenat 1:a aprilskämt...
Dagens kloka…
Ta inte livet allt för allvarligt,
du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande
Ser riktigt gott ut! Härligt när man kan ta fram grillen igen! Jag är tyvärr inget vidare på matlagning. Men jag äter mer än gärna! Ha en bra dag! Kram Maria
SvaraRaderaSer smaskens ut ;=) ha en fin dag Carina! kraam Jessica
SvaraRaderaSer smaskens ut ;=) ha en fin dag Carina! kraam Jessica
SvaraRaderaMmmm, det där ser riktigt smarrigt ut. De där tomaterna ska nog få läggas till på påskbuffén. Har du någon annat än parmesan på?
SvaraRaderaKram
Ser jättegott ut!
SvaraRaderaHa en bra tisdag!
Kram
Ser jätte gott ut. Men...varför fick vi inte se den maten som DU lagade? ;)
SvaraRaderaKram!
Oj, vilket gormetmiddag!
SvaraRaderaKram
Jag kan riktigt känna doften och hur gott de mumsiga rulladerna smakade.
SvaraRaderadagens kloka, var klockren!
Kram
Meeeeen du jag var hungrig när jag klickade mig in här, NU är jag ÄNNU hungrigare! Din skurk!!
SvaraRaderaSåg himla smarrigt ut - vilken TUR att det snöade! Annars hade ni inte fått sån där god mat :-)
SvaraRaderaToppen! Nya recept gillar jag och det här ser smarrigt ut,mums!
SvaraRaderaHa en fin tisdag,kram :-)
Maten ser god ut så jag struntar i om det är ett skämt eller ej. ;)
SvaraRaderaMmmm... så gott!
SvaraRaderaKram
Nej men hjälp så gott!!!! :)
SvaraRaderaKram Ann-Louise
Mm ser gott ut vill jag lova!
SvaraRaderaKul att koka runt i våren här på alla bloggar och vad man associerar till den :)
Ha en gin påsk vecka.
Kram Sussi
Härligt då fick man upptäcka en ny matblogg. Jag brukade göra lövbiffsrullar förr i tiden. Dags att damma av kunskaperna för det där såg smarrigt ut.
SvaraRaderaKram
Å, så gott det ser ut! Du kan ha en matfotobokåalltmöjligtblogg, det är kul! ;)
SvaraRaderaSer himla gott ut så en matblogg skulle allt kunna funka :).
SvaraRaderaHa de gott, kram Ing-Britt
Fyllda lövbiffsrullader med gräddsås, det är gott det! Det gör jag ibland och då har jag litet koncentrerad svart vinbärssaft i såsen och det blir hur gott som helst!
SvaraRaderaParmesantomater måste jag prova med det snaraste...
Kram, Monica
Alltid kul med nya tips på maträtter :-) Kram
SvaraRaderaSv: Följde modet... det var ju inte bara jag, varannan person på bilden har ju skjorta på sig. :)
SvaraRaderaJepp, han har flytt landet och har pojkvän... undra om det har något med mig att göra? Hahaha!
Sv: Vänta nu... den enda på bilden med glasögon är ju en snubbe!!! Fy på dig!
SvaraRaderaSv: Jajaja då, petmaja!
SvaraRaderamums ser himla smarrigt ut det receptet ska jag genast kolla in,blir perfekt i nån av påskdagarna:) kramen
SvaraRaderaMatblogg eller ej, ser ruggit gott ut... å ja om allt går som det ska i natt får du bilder på de pilska herrarna i morgon ;-D KRAM
SvaraRaderaÖnskar dig en fin påsk!
SvaraRadera