tisdag 3 april 2012

Matblogg

I lördags var det soligt och fint så då åkte grillen fram igen.
I söndags blev det vitt på backen  (tyvärr inget aprilskämt) 
Söndagens middag blev fyllda lövbiffsrullader.
och Ungsbakade parmesantomater.
(Receptet och bilder har jag lånat här )

Det här är numera en matblogg.
Eller så kan det vara, ett försenat 1:a aprilskämt...

Dagens kloka…
Ta inte livet allt för allvarligt,
du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande

26 kommentarer:

  1. Ser riktigt gott ut! Härligt när man kan ta fram grillen igen! Jag är tyvärr inget vidare på matlagning. Men jag äter mer än gärna! Ha en bra dag! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Ser smaskens ut ;=) ha en fin dag Carina! kraam Jessica

    SvaraRadera
  3. Ser smaskens ut ;=) ha en fin dag Carina! kraam Jessica

    SvaraRadera
  4. Mmmm, det där ser riktigt smarrigt ut. De där tomaterna ska nog få läggas till på påskbuffén. Har du någon annat än parmesan på?
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ser jättegott ut!
    Ha en bra tisdag!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Ser jätte gott ut. Men...varför fick vi inte se den maten som DU lagade? ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Oj, vilket gormetmiddag!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag kan riktigt känna doften och hur gott de mumsiga rulladerna smakade.

    dagens kloka, var klockren!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Meeeeen du jag var hungrig när jag klickade mig in här, NU är jag ÄNNU hungrigare! Din skurk!!

    SvaraRadera
  10. Såg himla smarrigt ut - vilken TUR att det snöade! Annars hade ni inte fått sån där god mat :-)

    SvaraRadera
  11. Toppen! Nya recept gillar jag och det här ser smarrigt ut,mums!
    Ha en fin tisdag,kram :-)

    SvaraRadera
  12. Maten ser god ut så jag struntar i om det är ett skämt eller ej. ;)

    SvaraRadera
  13. Nej men hjälp så gott!!!! :)

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  14. Mm ser gott ut vill jag lova!
    Kul att koka runt i våren här på alla bloggar och vad man associerar till den :)
    Ha en gin påsk vecka.
    Kram Sussi

    SvaraRadera
  15. Härligt då fick man upptäcka en ny matblogg. Jag brukade göra lövbiffsrullar förr i tiden. Dags att damma av kunskaperna för det där såg smarrigt ut.
    Kram

    SvaraRadera
  16. Å, så gott det ser ut! Du kan ha en matfotobokåalltmöjligtblogg, det är kul! ;)

    SvaraRadera
  17. Ser himla gott ut så en matblogg skulle allt kunna funka :).
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  18. Fyllda lövbiffsrullader med gräddsås, det är gott det! Det gör jag ibland och då har jag litet koncentrerad svart vinbärssaft i såsen och det blir hur gott som helst!
    Parmesantomater måste jag prova med det snaraste...
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  19. Alltid kul med nya tips på maträtter :-) Kram

    SvaraRadera
  20. Sv: Följde modet... det var ju inte bara jag, varannan person på bilden har ju skjorta på sig. :)
    Jepp, han har flytt landet och har pojkvän... undra om det har något med mig att göra? Hahaha!

    SvaraRadera
  21. Sv: Vänta nu... den enda på bilden med glasögon är ju en snubbe!!! Fy på dig!

    SvaraRadera
  22. mums ser himla smarrigt ut det receptet ska jag genast kolla in,blir perfekt i nån av påskdagarna:) kramen

    SvaraRadera
  23. Matblogg eller ej, ser ruggit gott ut... å ja om allt går som det ska i natt får du bilder på de pilska herrarna i morgon ;-D KRAM

    SvaraRadera