torsdag 16 april 2009

Dator skrälle


Våren kom av sig ett slag. Snöblandat regn. Blev lite blöt när jag gick hem från jobbet i dag. Men det är väl så här aprilväder ska va. Min käre far berättade att när jag kom hem från BB (för sisådär 25 år sen...ja, eller lite drygt) den dagen, det var väl kanske 20:maj då snöade det. Så än kan vi inte ropa tjohej. Bara så ni vet.

Datorer är fantastiska, men inte den på jobbet. Jag måste installera ett program VARJE gång jag ska attestera räkningar (ibland 3 gånger)Och i bland funkar det inte ändå. Då får jag prova att starta om datorn och i bland går det och i bland får jag ge upp och pröva nån annan dag när den är på bättre humör. Supporten säger "jo vi vet. Det har varit lite problem med det där" LITE??? "Har du prövat att starta om datorn?" får man till hjälp när man ringer. Där skulle jag också kunna jobba!!!
Idag fick jag ringa för mitt lösenord som byttes förra veckan funkade inte. Och jag har INTE glömt vad jag har. Det är snarare dator j#¤¤#n som glömt. Jag har nåt stenålders exemplar som är gjort på en måndag.
Nästa gång jag ringer supporten (och det dröjer säkert inte så länge) så ska jag fråga: Var sitter controlaltdelete knappen? Och när det är dags att byta lösen igen (och det är väl också snart igen) så ska jag säga: va konstigt!! när jag skriver mitt lösenord, så blir det bara stjärnor...

3 kommentarer:

 1. Ja datorernas värld är ju nånting för sig.
  Tur att du har helg nu och slipper reta upp dej på den.själv har jag ju mitt framför mej. Ha det gott.Kram BiPa

  SvaraRadera
 2. hihi... roligt att läsa om dina datorproblem du skriver så roligt! du låter nästan som min andreas fast hemma hos oss är det bara han som har problem med datorn... hmmm undra vad det beror på? kram på dig

  SvaraRadera
 3. Jag vet hur du känner dig när det gäller datorn. Men du ska vara glad att det händer dig bara på jobbet, för mig händer det alltid något konstigt så fort jag sätter mig framför datorn.David undrar jämnt vad jag har tryckt på, men vet du, jag har inte tryckt på något, konstigt eller hur?

  SvaraRadera