onsdag 10 juni 2009

Höjd rädd

Läste ni om åk attraktionen på Liseberg som fastnat? Herre gud va hemskt! Helst om man är höjdrädd som jag. Jag tillhör faktiskt dom som inte gärna åker karuseller. Inget som snurrar eller är jättehögt i alla fall.
Frittfall åkte jag faktiskt på grönan förra sommaren. Bild bevis här ovan.
Ja, visserligen den lilla men den var kul. Är inte den för barnen? sa min vän C. Vad menar hon med det????

Berochdalbanan och lustiga huset klarar jag också av. Och trots min rädsla för höga höjder gick det bra att åka London eye, pariserhjulet som ligger vid Themsen. Det är 135m högst upp och 40km utsikt åt vardera håll. Om inte London dimman ligger på förståss. I alla fall så var korgarna enorma (som man gick omkring i )och det kändes inte så läskigt.
En vanlig gunga och gungbräda fixar jag inte. Inte heller att köra bil eller motorcykelspel på datorn. Då mår jag illa. Jag kan till och med må illa om jag själv kör bil på en krokig liten väg.
Sen kan jag må illa om jag ser eller hör nån kräkas. Det kan bero på att jag själv avskyr att kräkas.
Men ojojoj vad det här blev tråkigt då! Bara en massa illamående....

Till något roligare. Vädret!.....Nä, det har inte heller varit så roligt i dag. Kallt och regn. Egentligen kan jag tycka att det är mysigt när det regnar om man bara får vara inne och inte måste iväg någonstans utan bara kura i soffan med en bra bok.

Hoppas verkligen att vädret är fint på fredag när det är skolavslutning och alla är fint( läs lite) klädd. Jag har precis strukit barnens avslutnings kläder och tänkte att blir det som i dag, så kommer S att stå och huttra i sitt lilla vita fodral. Men söt som en sockerbit kommer hon att va :)

3 kommentarer:

 1. Vi ska åka till Kreta!
  Jag ville egentligen till Bulgarien, för det är mycket billigare där inbillar jag mig, men mannen ville Kreta och bara att få med honom alls är en bedrift.. =)
  Så det blev Kreta.
  Vackra, varma Kreta. Gött!
  Maud

  SvaraRadera
 2. Hoppas hon inte kommer att smälta, risken finns om det regnar för hon är söt som socker.
  Ta med paraply!!!

  SvaraRadera
 3. Ja tyvärr var inte vädrets makter med oss denna dag, hoppas in snuttan fryser röven av sig. S kan värma henne !! hi hi

  SvaraRadera