Nu har jag förberett morgondagens efterrätt, kokat lingonsylt och rabarberkräm.
Ja, nu är det ju inte sylten och krämen som är efterrätten, utan det bara blev när jag ändå höll på...typ.
Bäst att smida medans järnet är varmt, liksom.
När ångan ändå är uppe...innan anfallet går över...ja, ni fattar...
Bra jobbat.
SvaraRaderaÄlskar rabarberkräm!! Åh, vad längesen jag ätit det! Ha en riktigt bra midsommar Carina!
SvaraRaderaKrmar i massor!
Kramar i massor...alltså,
SvaraRaderaDuktig du är!! Hoppas du får en trevlig kväll! Kram kram
SvaraRaderaMen vilken energi!! (Och rabarberkräm som är så underbart gott!! Slurp!)
SvaraRaderaMen så flitig du är o vad smaskigt det ser ut i tallriken;))
SvaraRaderakramizzzz
Har ni inte jordgubbar till efterrätt? Vad ni är lustiga där uppe! :)
SvaraRaderajo, det gäller verkligen att passa på när andan faller på
SvaraRaderaSV: tack
Helt rätt!
SvaraRaderaÖnskar dig en fin midsommarhelg!
Kram