lördag 5 juni 2010

Sparris

Det var gott med den grillade sparrisen.
Jag förkokade den och gjorde en marinad på olja, citronsaft, pressad vitlök och citronpeppar.
Sparrisen fick ligga och bada i den några timmar, och en stund innan grillningen strödde jag på lite grovsalt.
* * * * * *
Sedan måste jag förklara förra inlägget om sonens nattgäst.
Diana, och kanske fler med henne fick det lite om bakfoten, hihi
Det var en kompis och ”oljudet” var Nintendo spel Free Happy Smileys

9 kommentarer:

  1. Haha, där ser man. Jag gissade att mina tankar var fel, men man vet ju aldrig hur öppet andra skriver om sånt. ;)
    Ditt sparrisrecept låter jumjum!

    SvaraRadera
  2. Den där sparrisen låter ju hur god som helst, måste testas;))

    Tänker på sonens nattgäst, så tokigt det kan bli hihihi;))
    kramizzzz

    SvaraRadera
  3. H,ha ... jag "missade" biten med sonen ... men tänk vad fel man kan tänka! *ler*

    SvaraRadera
  4. Hihi...så tokigt det kan blir...:)
    Mums, vad gott med sparris!
    Sv: Jepp, solen skiner både på mig och födelsegrisen idag! :)
    KRAMEN

    SvaraRadera
  5. tror jag det att det var gott med sparrisen :)
    SV: nej, jag tror inte jag läst den boken
    kramar

    SvaraRadera
  6. ha, ha - vilken tur att "oljudet" var just oljud! =D

    I morgon åker vi... wohoo!!! Croatia here we come.
    kram

    SvaraRadera
  7. Håhåhååå! Inte undra på att det missförstods din antydan! Han har förhoppningsvis ingen steady dejt som läste och missförstod tillsammans med alla andra läsare!?!

    SvaraRadera
  8. Det där sparrisreceptet låter mycket intressant!!! Jag älskar sparris - kan alltså inte bli bättre om man dessutom kan kombinera med grillmat!!

    SvaraRadera
  9. Sparris är underbart i alla former, t o m rå (strimla och marinera färska. gott gott). Men grillad är en klar favorit!

    SvaraRadera