Här kommer det utlovade receptet på saffransskorpor.
Det går bra att blanda i rivet skal från en apelsin i smeten om man vill det. Jag brukar stänga värmen efter gräddningstiden och låta dom ligga kvar i ugnen och torka en stund extra.
Kanske räcker dom fram till jul.
Bara två veckor kvar nu, till julafton.
Dagens kloka…
Det finns inga hemliga recept på framgång. Det är resultatet av förberedelse, hårt arbete och att lära sig från sina misstag
Det där tål nog att testas, fresterska där ;)
SvaraRaderaKram och god morgon!
Här är saffransbullarna nästan slut, får kanske testa dina saffransskorpor och se om de varar lite längre ;-D KRAM KRAM
SvaraRaderaMina saffranskorpor får ingen röra förrän efter jul, tills dess ska de bara vara snygg ;)
SvaraRaderaBakning är inte min grej... Lika bra att låta julen få förbli fridfull och låta bli :-)
SvaraRaderaTack så hjärtligt för receptet & så söt Tomte/Skorpabild <3
SvaraRadera/Kram
Mums!
SvaraRaderaKram!
Det receptet borde jag klara av att baka - ser ju enkelt ut. Småskorpor är gott!
SvaraRaderaHa en fin tisdag och kram!
Mmm, gott, tack!
SvaraRaderaKram
Haha, det verkar gå en trend i dessa skorpor. Tror jag läst typ sex inlägg om dessa kakor idag. ;)
SvaraRaderaMen det måste vara ett tecken på att de är supergoda!
tusen tack för det receptet:)
SvaraRaderaSvar, nej här hr jag hunnit dejta skyffeln två gånger i dag, just nu är det helt ok, men i februari så brukar jag vara nöjd och helst undvika dessa dejter.. Men över jul så SKA det vara snö och vitt! Ha en fin kväll!
SvaraRaderaJag har aldrig provat på att baka skorpor, men om man skulle...
SvaraRaderaGud så gott, synd bara att jag inte gillar det där med att baka;) Men nästa vecka ska jag verkligen ta mig i kragen, för några kaksorter måste man ju ha!
SvaraRaderaKram♥
Åh, det är nästan som mandelskorporna min mamma gjorde när jag var liten...nostalgi...
SvaraRaderaKram, Monica