torsdag 11 mars 2010

Köttfärslimpa

American meatloaf
3 skivor vitt bröd smulas och blandas med 1 dl grädde.
Tillsätt:
500g köttfärs
1 burk tomatkross
1 hackad lök
1 riven morot
Vitlök
1 uppvispat ägg
1 dl persilja
Salt & vitpeppar

Täck en form (1½ l) med plastfolie, lägg bacon i botten och fyll formen med smet.
Tippa över till en ungsfast form och baka i ugn 200 g. utan form
Ös emellan åt av skyn som bildas.

5 kommentarer:

  1. Låter mkt gott med den köttfärslimpan. Tack för receptet. :)

    SvaraRadera
  2. Tack för maten höll jag på att säga... men jag menade receptet! Meatloaf får det bli :)) Kramar om!

    SvaraRadera
  3. Hmm ;) Nu blev jag hungrig :)

    SvaraRadera
  4. Tack, detta ska jag laga innom en snar framtid!

    ...lycka till med att hitta en kock ;)

    SvaraRadera
  5. Mmmmm det där måste jag prova, låter supergott;))
    Kramizzzzz

    SvaraRadera