torsdag 24 juni 2010

Rabarberkräm

Nu har jag förberett morgondagens efterrätt, kokat lingonsylt och rabarberkräm.
Ja, nu är det ju inte sylten och krämen som är efterrätten, utan det bara blev när jag ändå höll på...typ.
Bäst att smida medans järnet är varmt, liksom.
När ångan ändå är uppe...innan anfallet går över...ja, ni fattar...

9 kommentarer:

  1. Älskar rabarberkräm!! Åh, vad längesen jag ätit det! Ha en riktigt bra midsommar Carina!
    Krmar i massor!

    SvaraRadera
  2. Duktig du är!! Hoppas du får en trevlig kväll! Kram kram

    SvaraRadera
  3. Men vilken energi!! (Och rabarberkräm som är så underbart gott!! Slurp!)

    SvaraRadera
  4. Men så flitig du är o vad smaskigt det ser ut i tallriken;))
    kramizzzz

    SvaraRadera
  5. Har ni inte jordgubbar till efterrätt? Vad ni är lustiga där uppe! :)

    SvaraRadera
  6. jo, det gäller verkligen att passa på när andan faller på
    SV: tack

    SvaraRadera
  7. Helt rätt!

    Önskar dig en fin midsommarhelg!
    Kram

    SvaraRadera