torsdag 2 december 2010

Lucka nr. 2

Har du någon dröm?
Jag har en dröm, förutom då att det ska gå bra för våra barn här i livet, att vi inom en snar framtid har hittat vårt ”sommarställe” En mysig liten stuga med egen strand.

8 kommentarer:

 1. En fin dröm, tycker jag. Hoppas den blir verklighet för er!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har en dröm o det är att Modo ska vinna elitserien ;) Stämmer att det inte går speciellt bra för dem nu..o tro mig, jag har fått höra det ett par gånger här nere i Timråland :s Men men, skratta först som skratta sist..hoppet är det sista som överger en :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. En bra dröm!
  Annars är du välkommen till Playa de Skedé i sommar och ligga på vår brygga och njuta av havet, solen, måsarna och en kall öl (eller cider)! ;)
  Det är ju nästan gångavstånd från Husum!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar dröm :) Låter som min dröm..Vi har stuga i Mora men det är så långt dit för oss, så besöken blir inte så ofta...

  Hoppas du får förverkliga din dröm...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt! Vi är varje sommar i en stuga vid havet med egen strand, det är helt underbart!! Hoppas att drömmen slår in! För att vara extra säker så kan man ju alltid knacka en pepparkaka, blir det tre delar får man ju önska sig ngt...eller så är det bara en "bra" ursäkt för att få ta en extra pepparkaka;)
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 6. Det var en härlig dröm tycker jag, hoppas verkligen att den uppfylls;))
  kramizzzzz

  SvaraRadera
 7. Låter som väldigt bra och jordnära drömmar. Då håller vi alla tummar vi har att de slår in.

  SvaraRadera
 8. Låter som en fin dröm tycker jag :-)

  SvaraRadera