Skar en filé i skivor, stekte och kryddade med salt och timjan. Tog i grädde, kalvfond och svartvinbärssaft och lite enbär.Fick stå och puttra ganska länge sedan blandade jag i kantareller och bacon.
Serverade med ungstekt potatis, lök, morötter, paprika och tomater.
17 timmar sedan
Låter gott, men det såg ta mig tusan inte gott ut! (Förlåt...)
SvaraRaderaKram kram
Maud; jag håller med. Skyller på fotografen, d.v.s jag! Men det var jättegott :)
SvaraRaderaJag tycker det lät jätte gott.
SvaraRaderaKram på dig så hörs vi i morgon eller på tisdag.
Mmmh. Gott! Jag är uppvuxen på älgkött, brunsås och potatis!!
SvaraRaderaOhh mu good, så gott!
SvaraRaderaFlera är sen jag åt det nu, min morfar som inte längde lever brukade faktiskt göra just älgstek!
Kram Carina