söndag 25 oktober 2009

Dagens middag

Skar en filé i skivor, stekte och kryddade med salt och timjan. Tog i grädde, kalvfond och svartvinbärssaft och lite enbär.Fick stå och puttra ganska länge sedan blandade jag i kantareller och bacon.
Serverade med ungstekt potatis, lök, morötter, paprika och tomater.

5 kommentarer:

  1. Låter gott, men det såg ta mig tusan inte gott ut! (Förlåt...)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Maud; jag håller med. Skyller på fotografen, d.v.s jag! Men det var jättegott :)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det lät jätte gott.
    Kram på dig så hörs vi i morgon eller på tisdag.

    SvaraRadera
  4. Mmmh. Gott! Jag är uppvuxen på älgkött, brunsås och potatis!!

    SvaraRadera
  5. Ohh mu good, så gott!
    Flera är sen jag åt det nu, min morfar som inte längde lever brukade faktiskt göra just älgstek!
    Kram Carina

    SvaraRadera