Då var det en vanlig, hederlig, normal söndag igen.
Åhh vad man har vräkt i sig i dagarna tre.
(lånad bild)
Mat och annat smått och gott så det nästan står ut genom öronen.
När vi kom hem efter middagen igår, som kändes som den femtioelfte i ordningen, kände jag mig som en bulle redo att bakas ut.
Färdigjäst alltså!!!
Det är skoj att läsa hos andra vad som serveras på era julbord.
Det har t.ex. varit kräftor och ål, som inte alls är vanligt här hos oss.
Och när vi serverar lutfisk så har vi béchamelsås men i Skåne verkar det vara vanligt med senapssås.
Pappa och Mamma gjorde egen lutfisk i år.
Det enda jag vet om det är att den ska läggas i blöt på Anna dagen den 9 december.
Sedan är det förstås lite olika, men jag tror pappa och mamma hade lutat den åt vänster =)
18 timmar sedan
Godmorgon!
SvaraRaderaja det blir mycket mat och annat gott under julen, så man känner sig uppjäst/Kram
Lutfisk hoppar jag gärna över om det står på julbordet, tycker inte det är speciellt gott. Men lax och sill brukar jag äta mig mätt på. Ha en bra kväll/kramar
SvaraRadera