onsdag 27 maj 2009

Bondepraktikan


Urban, Vilhelmina och Blenda så skola sommaren leda. Blenda i dag, alltså vädret för Augusti om man ska tro den gamla bondepraktikan. Då blir det ett riktigt höstväder i Augusti. Nä, jag väljer att inte tro på det där. Då tror jag mycket mer på den här norska väderstationen.

I morgon ska jag göra det sista matteprovet (Hjääälp!!!!) och sen ska jag klippa mig. Klippa mig, varför säger man så? Klippa håret ska jag göra, men inte samma frisyr som Ulf det är då ett som är säkert, fast jag tycker faktiskt att det blev ganska bra. Lite ovant bara. Tobias reaktion när han nyvaken såg sin far i morse var: så där kan du inte ha! Barn vill att man ska se ut som man alltid gör. För några år sen när jag klippte mitt långa hår till jättekort sa han: det var bättre förut. Och efter några år när jag bestämde mig för att spara långt igen då tyckte han inte det var nån bra idé.

Med tanke på vädret igen så tar vi ett torrt hängande lodrätt snöre hela sommaren. Som kan få bli blött på natten. Eller hur?

4 kommentarer:

 1. Måste ju hålla med dig... =) absolut måste vi ha så hela sommaren :)

  Förresten din blogg sen konstig ut i alla fall?? Hmmmm

  SvaraRadera
 2. "Alla talar om vädret men ingen gör någonting åt det"
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gått bra idag ! Och snygg torde du bli i håret ( snyggare menar jag såklart ): vi ses i helgen vare sig vi vill eller inte eller förresten du jobbar väl inte nej....konfa va ?
  kram kram

  SvaraRadera