söndag 3 maj 2009

Robinson

Det blev till att titta på Robinson igår. Undrar varför. Jag tycker egentligen att det är ganska dåligt. Pakter och skitsnack och ganska händelsefattigt. Det är sällan den som förtjänar mest att vinna (nån som verkligen skulle klara sig ett tag på en öde ö) som vinner. Om jag ska välja en favorit så blir det Jarmo. Han vet i alla fall hur man gör upp en eld och kan fånga en och annan firre. Plus lite annat smått (myror) och gott (eller äckligt)
Och hur kan man vilja utsätta sig för sånt där? Frivilligt. Visst, man har ju chans att vinna lite kosing. Men risken är nog större att man får nån sjukdom som kanske ligger latent och bryter ut för att kroppen pressas. Ja, jag vet. Det är frivilligt att titta.

Nu är jag less!! Har tänkt flera gånger "nu skiter jag i det här" men då tänker jag i nästa stund "nä det kan jag ju inte göra" Men nu känns det som att, det jag inte kan nu, det är bara att ge upp. Om man varit 20 kanske det hade varit a piece of cake att lära in, men nu är jag ju....liiiite äldre och rent statistiskt så blir man ju lite trögare med åldern.
Så älskade vänner out there. Skänk mig en tanke i morgon sisådär vid 13.15 det kan jag VERKLIGEN behöva.
Love you <3

6 kommentarer:

 1. Du är duktig på matte du!! Hehehe. Nu blir det lugnt länge! Fast vi hade kul. Tur ni hitta en hjälm som Sandra kunde ha! Lycka till imorgon!!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag är stolt över att du klarar så mkt! Lagar god mat och gott fika, sköter om din familj utmärkt, jobbar flititgt och nu plugga på det! Supercarina!

  SvaraRadera
 3. Vi tackar för gratulationen. Carina, man behöver inte alltid förstå allting men att vinna sin klass med CK och bli 3:e bästa tik är bra!!! Så nu vet du det till nästa gång ;)
  Jag ska tänka extra mycket på dej vid 1-tiden imorgon. (jag vet inte varför, men vad jag kan tro, är det något prov som ska göras. Som jag sa: man behöver inte förstå allting......)
  Kram
  Susanne P

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också Jarmo är den bästa av dom. Tack för kommentaren, lycka till imorgon nu, det fixar du galant :-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Nu är klockan 13.00(måndag) och jag börjar redan att tänka på dig.
  Nu ska jag tänka på dig minst en kvart till.
  Å andra sidan tänker jag på dig lite titt som tätt.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Har tänkt på dig idag, det blir så när man läser doteras blogg så kollar man om det är någon kul läsning hos dom andra bloggar hon följer.

  SvaraRadera