tisdag 19 maj 2009

Support

Två gånger i dag har jag fått matte-support av min gode vän D. Support betyder stödjande person och det var han verkligen. Jag vet inte om jag någonsin räknat med sin, cos och tan men D han kunde det lika bra som hans kära fru kan serien Glamour, dvs jätte bra.
Att jag inte tänkte på att han kunde bli min privata matte-lärare lite tidigare, inte nu när kursen snart är slut. Då kanske jag har haft mvg på alla matte prov. Knappast! Det har nog inte den bästa läraren i hela världen kunnat åstakomma, man måste ju ha lite brain själv också :(

I morgon har Sandra operations dagsverket och eftersom jag är en person som oftast har framförhållning så har hon redan jobbat bort det med krattning. Men nu visar det sig att Grease gänget ska till Björna och uppträda där i morgon med någon/några sånger och då ska pengarna dom drar in där gå till operation syskonskola (som det ju heter nu) Så där ser ni vad det är bra att planera i tid. Annars hade det varit okrattat.

Nu till melodifestivalen.( Nu först tänker ni!) Kempe gott att Norge vann men jag har faktiskt inte ens hört låten. Nä jag har inte varit sjuk och legat i koma inte heller har jag varit på månen. Jag har bara inte hört den. Man kan väl inte höra allt heller. Jag har hört så mycket annat. I dag har jag tex hört.....grannen som kört jordfräsen, det hör man inte var dag :D

3 kommentarer:

 1. Jag har oxå räknat med cos och allt det där underliga som man ska räkna. Fatta inte att du har orkat! Tjurskalle är vad du är! :) Tack för dina kommentarer. Inte bara jag som känner så! Alltid bra att veta! Ha det gött!

  SvaraRadera
 2. Jag har hört grannens vedkap i typ två veckor nu och det är inte kul...vill höra havet och små tuffande båtar istället :=)
  Gud vad duktig du är som kan så mycket matte, jag är glad om jag kan mellanstadiets matte. he he..
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Du vet vad jag tycker om att du läser.
  Det märks att du är äldre och klokare än lilla,unga jag.

  SvaraRadera