söndag 24 maj 2009

Vallmo


Det här är det enda som blommar i rabatten för tillfälligt. Men det kommer mer sedan hoppas jag. Det är snart dags och klippa gräset också. Det brukar vara mitt göra eftersom Ulf inte tål gräs särskilt bra. Men dom senaste åren har det hänt att även jag fått lite hösnuva efter klippning. Undrar hur en sån där liten gräsklippar robot funkar. Ganska roligt med en sån liten sak som far runt i trädgården, medan man själv sitter och tittar på. Låter ganska bra.

I dag har vi varit på match som dom förlorade med 2-1. Annars har det inte hänt mycket i dag. Passat på att tvätta nu när det har varit så bra torkväder. Jag har haft en konstig värk i magen hela dagen, vet inte vad det beror på. Hoppas att det känns bättre i morgon då det är dags för jobb igen. Nä, nu ska jag tvinga i mig lite mat :(

3 kommentarer:

 1. Ja, det här med att vara allergisk...jag konstaterar varje gång jag dricker öl att jag har en sort av allergi! Det är sant! Jag blir täppt i näsan och nyser när jag dricker öl...kan det vara någon form av glutenallergi??? Någonting är fel...men jag måste, trots symtpomen, fortsätta att testa mej fram. Vad är felet? När uppkommer de? Vilka symtom visar sig?
  Det är inte lätt att diagnostisera en sjukdomsbild!!!
  Kram
  "Syster" Susanne

  SvaraRadera
 2. Susanne:Jag har satt din diagnos(för ölen)sedan flera åår tillbaka.
  Men eftersom du är blondin har du väldigt svårt att förstå det.
  Carina:En sådan gräsklippare måste du skaffa dig. Då kan jag komma och titta på med dig.
  Jag menar: då kan jag hjälpa dig och klippa gräsmattan.

  SvaraRadera
 3. Hejsan du där! Ska man bjuda in sig till fester?! Okej, ska kolla almanackan!! ;D

  Vilka fina blommor du har. Tog ju av dig en gång, av de där, men de kom inte upp. Men de blåa som jag fick ser lovande ut. Vet ej vad de heter. Tjohej!!

  SvaraRadera