onsdag 1 april 2009

Aprilskämt?


Besviken med stort B. För det blev bara ett G. Riktigt j¤#*a uselt. Jag önskar att han mailar igen och skriver att det bara var ett aprilskämt. Men det är ju inte så troligt.... Suck! Jag får väl bryta i hop och komma igen. Fast jag ska deppa ett tag till. Luften har gått ur. Inte bara för det där skitresultatet utan...ja jag vet inte. Ibland funderar man på hur vissa tänker -eller inte tänker ska jag kanske säga. Jag blir förbannad och ledsen (typiskt mig) det är så orättvist. Skönt är det då att komma hem till älskade mannen och barnen. "Home is where the people who love you live"

I dag har jag fått thailänsk massage. Satan i gatan vad ont det gör. Jag hade ont var hon än tryckte. Lilla människan har stora starka händer och trycker som en fullvuxen karl. Det är inte första gången och jag går säkert dit igen. Det är en märklig känsla. Det gör ont men samtidigt är det skönt och jag hoppas att det är bra, helst för mina spända axlar. Men om allt det onda beror på att man är spänd - då måste jag ju vara fiolsträngen personifierad.

I dag när jag gick hem från jobbet luktade det vår. Och när det blir vår känner jag precis som min vän M. Röjar lust. Alltså städa garderober och så. Röja på ett annat vis ska vi göra i helgen då fyller nämligen vår vän C år. Trevligt, trevligt.

4 kommentarer:

 1. Vad söt bild :-) Det är verkligen skönt med vår, äntligen!

  SvaraRadera
 2. Men tack, det var ju snällt. Meningen var att se galen ut =)

  SvaraRadera
 3. Var det ett dåligt resultat?! Tycker inte jag i alla fall! Du ser galen ut! hahahaha

  SvaraRadera
 4. Hello crazygirl !!!! Du ska inte ha så höga krav på dig själv vännen....var nöjd med ditt G coh tänk att du kanske gör ett bättre resultat nästa gång. Ha ett kul födelsedagsparty
  kram

  SvaraRadera