tisdag 21 april 2009

Tårar

Usch nu är jag ledsen i ögonen. Jag har precis läst på aftonbladet om en trettonårig flicka som blivit misshandlad av dom som bör älska henne som mest, hennes föräldrar. Det började när hon var nio och hon fick sitta i en bur och dom behandlade henne värre än ett djur.
Tro vad dom får för straff? Det är märkligt hur straff skalan är i Sverige. Piratebay grabbarna fick 1 års fängelse och 30 milj. i böter, som visserligen ska överklagas men jag skulle tro eller jag kan till och med säga jag VET att straffet som monsterna till föräldrar kommer att få är inte ens i närheten. Sorligt är ordet!

Tobias åkte motorcykel med Ulf till skolan i morse. "Då kan du gå och klippa dig efter skolan så kommer jag och hämtar dig sen" sa Ulf. Mycket bra drag av hans käre far tycker jag. Han var sååå långhårig. Och klippa sig det är ju typ det värsta som finns! Tänk om man kunde säga det. "Det värsta jag varit med om, det var när jag klippte mig" :) Jag önskar att den trettonåriga flickan kunde säga så.....

1 kommentar:

  1. Det är tragiskt,fruktansvärt,ofattbart det som hände denna flicka.
    Sen ska du veta att tycker man att klippa sig är det värsta man varit med om är det ett bra bevis att man har ett bra liv.

    SvaraRadera