lördag 11 juli 2009

Inredning. Tema badrum

Jag tycker det är så roligt med inredning. Tittar gärna på t.ex. Roomservice och design Simon & Thomas på tv:n. Tänk om man hade deras jobb. Sin hobby som sitt yrke. Vilket lyx.
Älskar att gå i inrednings butiker och vill bara haaaaa. Men eftersom plånboken inte är så välfylld som man önskar ibland så får man behärska sig. Se men inte köpa, för det mesta. Och hittar man något så är det ofta så att då skulle det vara fint med det också och det och det....sen så skulle det inte passa till det, men man kan ju inte bara kasta ut allt man har...sen förändras smaken ibland. Det man tyckte var jättefint för några år sedan, kan man kanske idag tänka: varför köpte jag det här? Ja ni hör, kan bli hur dyrt som helst! Men det är en njutning att bara titta också. Sen har det väl följt med en och annan grej hem också....

Har gått runt här hemma och fotat lite saker. Så här kommer en liten följetong om inredning från vårt hem. Med start från badrummen.

Så välkommen in på WC.....
Den här söta, vad det nu är, hänger i vårt badrum.
Nån har sagt att det är en råtta, men det tror inte jag, för jag avskyr råttor....
Sittpall med förvaring. Köpt i nån butik?? i Sundsvall.Förvaring från IKEA
Tvålkopp även den från IKEA. (välanvänd) ängla tvål från Christina Schollins bod i gamla stan.


Så att gästerna hittar sin handduk... Storlek på skylten 5 x 1.5 cmDen här metall skylten är en favorit. Kanske för att jag älskar änglar....
Här är några fler favoriter. Handmålade krokar i metall från MILA. Köpt i en butik i gamla stan i Stockholm.Det finns så många olika roliga tvålar. Här i form av snäckor. Snäckor och segelbåt på spegeln och gästhandduks krok i form av en snäcka.4 kommentarer:

 1. Du/ni har så fint hemma hos er så jag kunde inte somna igår kväll.
  Låg bara och tänkte att jag vill också göra om någonstans/överallt.
  -Där kunde vi/jag göra si och där kunde vi/jag göra så.
  Så det blev inte mycket sömn för mig i natt.
  Men ta nu inte och få dåligt samvete för det nu, det är bara mitt fel att det blev så.
  Inte ditt, kom i håg det.
  Kram och tack för i går.

  SvaraRadera
 2. Tack själv! jaha det kanske vi har...Kul att höra för det ser man inte själv, man blir hemma blind. Jag tycker NI har det jättefint!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina grejer du/ni har, jag gillade "råttan" mest. Kanske för att mjukdjur överhuvudtaget är mina favoriter.

  SvaraRadera
 4. Nu ska jag äntligen göra ett avtryck här:)
  Jag ska ge dig ett tips: gå in på styleroom.se, lovar att du får svårt att slita dig från datorn. Jag har fått jättemånga ideér därifrån, har dessutom blivit medlem och lagt upp bilder. Ha en skööön semester, kram/Marie ("nästangrannen")

  SvaraRadera