söndag 12 juli 2009

Skalman

I dag har det äntligen varit lite sommar igen. Har inte gjort många knop men efter middagen när U åkt på jobbet fick jag nåt ryck och städade i förrådet (det ena)
Den här veckan har T hockeyläger med start i dag. Han hade haft en bra dag i dag och i morgon är det dags igen. Från tidig morgon till sena kvällen, så han ligger inte på latsidan.

Passions blomman som jag visade tidigare i dag, den blommar inte längre. Så ungefär en dag var blomman utslagen. Märklig blomma eller hur?

Vår son fyller snart år och nu har han fått för sig att han vill ha en sköldpadda!!!
Jag tycker dom verkar lite äckliga. Tillhör väl släktet reptiler (tror jag ) och jag avskyr reptiler. Om dom vore lika söt som skalman... men det är dom inte. Sen läste jag att mata och sköta om sköldpaddor är mer kompliserat än man tror.

- Om en sköldpadda tappar sitt skal, är den då hemlös eller naken?

2 kommentarer:

 1. nämen huga skaffa inte några såna kryp..de kan bli typ 100 år eller så... bits gör dom också, köp ett par nya skridskor eller så istället :)
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Finns det inget gulligare djur han vill ha?
  Dammråtta kanske. Dom är lättare att ta hand om, och snällare.
  Svaret på din fråga...
  Hmmm..
  Svår...
  Naken skulle jag vilja säga.
  Man kan då säga att han flyttat ut och skaffat sig ett större hem.(såvida att det är någon som äger sköldpaddan och ägaren bor under ett tak.)
  Typ ert hus :)

  SvaraRadera