onsdag 14 oktober 2009

Mat/gymnastik

Men vad är det med den här människan? Vi kvinnor brukar väl kunna göra två saker samtidigt eller??
Men det här receptet blev ju värsta röran. Eller soppan. Eller egentligen blev det paj av allt ihop….

Det var unga nygifta frun som skulle skriva av ett recept från radion, men eftersom hon inte var så kunnig, fick hon in två stationer samtidigt. Det ena var matprogrammet och det andra husmorsgymnastiken. Receptet fick följande utseende:
Höfter fäst och tag en kopp vetemjöl på axeln. På tå häv och knäna böj samt vispa i denna ställning i en tesked gräddmjölk tills ni känner er svag i knäna. Andas därefter in en matsked bakpulver och ni känner att det spänner i lungorna. Tag en stekpanna och tänj kroppen tills ni står mitt för satsbrädan. Lägg i en klick smör och tag sats. Låt plinten brynas och böj er bakåt så långt som möjligt. Lägg er raklång på golvet och rulla ett ägg tills det kommer i kokning. Lyft pannan av elden och släpp den om tårna så att ni slappnar av ordentligt. Sätt högra handen på skärbrädan tag en köttyxa och bulta ut. Om ni kan, gör samma sak med höfterna. Sätt er själva på spisen och puttra i fem minuter. Samla ihop alla resterna och in med dem i duschen. Nu kan ni känna er nöjd med tillvaron.

Men…...okey...…Öhh...smaklig måltid…typ…

5 kommentarer:

 1. Ha,ha,ha!
  Det var illa :)
  Kram på dig och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Det kunde varit mej du beskrev i dag! Ibland så gör jag konstiga saker men allting ordnar upp sig och (jag tror) att ingen lade märke till det som skett...
  Kram
  Susanne P

  SvaraRadera
 3. Hahaha, den var inte dum den=D Kram

  SvaraRadera
 4. De är inte långt ifrån där vi bor :) men jag har bara åkt igenom där en gång :) vi åkte o kollade i Hakatjärn :) dit ska jag ta pojkarna nästa sommar å fiska var jätte fint där :)

  SvaraRadera
 5. hahahhahahahha:))
  Kram Jenny

  SvaraRadera