lördag 26 december 2009

Annandagen

Så här såg det ut från mitt köksfönster på julafton kl.12.49
I dag är det en annan dag :)

10 kommentarer:

 1. Solen var jätte fin på julafton. Alldeles röd. Jag stannade med bilen för att knäppa kort med mobilen, men det blev inte så bra.
  Ha´re bra

  SvaraRadera
 2. Nej, man slutar aldrig att oroa sig.....
  Önskar dig en god fortsättning på alla helger.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Ja det var så fantastiskt väder i torsdags att man kände sig alldeles varm (trots kylan) jag är så glad att ungarna fick se att julen KAN vara vit ;) Mini fick en pulka och vips började det töa dock som vanligt..hihi varma mys-kramar från mig med nya datorn ;)

  SvaraRadera
 5. Idag är det hel stiltje på min blogg så nu ska jag ägna mig ett tag åt att "titta in" på andras bloggar och vad händer jo jag hamnar på den här sidan och självklart så lämnar jag ett litet "visitkort" att jag varit här och läst och tittat i din fina blogg! Ja vad säger man mer då? Jo, självklart God Fortsättning på Julen!
  Just nu ska man inte titta in på mina bloggar eftersom det är lite "oreda" där, men var lugn, jag håller på att strukturera om inför 2010 (ler) så det blir en blogg med Oumberliga ting och en med tankar och funderingar, Tankesmedjan Jernsaxen. Hoppsan det här blev kanske lite långt?
  Men på många bloggar skriver man att man tycker så mycket om kommentarer, men jag har upptäckt att det är inte alltid sanningen! (ler) Särskilt inte om de är långa!
  Mvh ifrån Peter Olofsson!

  SvaraRadera
 6. Det är en annan dag i morgon igen, fast inte riktigt på samma sätt :-)
  Vilken fin bild!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Helt klart vackert. Men ingen snö?!
  Kramis!!

  SvaraRadera
 8. Sv; jo Maud, på backen är det fullt med snö.

  SvaraRadera