onsdag 30 september 2009

Slutsats

Wednesday CommentsYiipiii!!! Mittiveckan dagen är här. Nu är det nedförsbacke mot helgen :) Jag ska strax iväg till skolan och uppdatera mig.
Och DET kära vänner kan vara oootroooligt viktigt!!
Ha en jätte bra dag. ♥ Kram ♥

En präst kommer körande i sin bil på landsbygden och får syn på en nunna som står och väntar på bussen. Han stannar bilen och erbjuder henne skjuts till närmsta stad. Den unga nunnan tackar honom, lägger väskorna i baksätet och sätter sig på passagerarsätet bredvid prästen.

Hennes nunnedräkt hasar upp när hon kliver in och blottar hennes ena knä. Prästen kan inte lägga band på sig utan lägger sin hand på hennes knä. Nunnan tittar snabbt på honom och utbrister ”Fader, kom ihåg vers 129”. Han drar snabbt till sig handen och beklagar det inträffade, men hans ögon kan inte låta bli att kasta blickar på den unga nunnan.

En stund senare glider handen återigen från växelspaken till nunnans knä. ”Fader kom ihåg vers 129”. påminner nunnan honom återigen. Han ursäktar sig en gång till och tar bort handen. Dom kommer fram och nunnan kastar en menande blick på prästen samtidigt som hon tackar honom för skjutsen.

Prästen fortsätter hem och där skyndar han sig till psalmboken för att läsa vers 129. I vers 129 står att läsa: ”Fortsätt att prova dig framåt, det är den enda vägen till salighet”.

Slutsats: Den som inte uppdaterar sig i ämnet som rör arbetet kan gå miste om stora möjligheter.

7 kommentarer:

 1. Ha en bra dag du också!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. ha, ha, ha!

  ha en fin kväll. kramar

  SvaraRadera
 3. hahaha den va bra :) De är en kompi, renolt kan inte stava till det :) har satt in en bild från i vintras hihi.. ha en fin fin kväller :)

  SvaraRadera
 4. Har du en hel bank av roliga historier? Jag kommer knappt ihåg en enda. Jo, nån fräckis, ska ta den kanske ikväll?

  ASG... Du förgyller mina dagar, vet du det? kramar i massor// Hej Hopp

  SvaraRadera
 5. Ja vi kvinnor ska då alltid krångla till det...
  Kram
  Susanne P

  SvaraRadera