måndag 23 mars 2009

Fynd i frysen

 Gårdagens grillbilder. Lite ovanlig bakgrund, den brukar ju vara grön. Har kokat lite hjortronsylt sen jag kom hem från jobbet. Det måste vi ju ha på onsdag när vi ska käka våfflor. I kväll kom våra vänner J & M och deras gulliga lintottar och hälsade på. Trevligt. Det kanske blir lite lättare att träffas nu när hockeysäsongen är slut. Hittade en rabarberpaj i frysen som jag inte visste att jag hade, när jag skulle hämta bullar som jag trodde att jag hade men inte hade. Det blev lite över som Sandra får i morgon (hennes favvopaj) hon ringde nyss och sa att hon kommer hem vid 01 tiden i natt. Hon är där hon har varit mest hela tiden de tre sista dagarna. På musikalträning. I morgon på dagen har dom genrep (för mellanstadiet) och jag är ledig så jag tänker fara dit och kika.

4 kommentarer:

 1. Mums mums...längtar till grillsäsongen börjar och det är SNART :)
  Blir kul att se musikalen, undrar bara vilken dag jag ska välja ??
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad gott det hade varit med en STOR saftig köttbit å en god sallad med fetaost!! Tur att man snart ska neröver till Husum, får muta pappa att grilla till helgen=)

  SvaraRadera
 3. MMMumsfillibabba.
  Men jag gruvar mig lite för vår första grillning. Jag får så ont i ändan.
  Jag tror vi kör den hemma hos oss iår.
  Eller vad tror du?
  T älskar ju och cykla.

  SvaraRadera
 4. I år ska vi grilla mycket. Mest hos oss =) så du får härda din lilla rumpa. Annars finns ju sängplatser som du vet.(nyår,whiskey,i hela mitt liv, do you remember?)

  SvaraRadera