fredag 13 mars 2009

Skön kväll

Promenerade hem från jobbet och trodde att jag skulle blåsa bort. När vinden tog i ryggen kändes det som om man lättade lite. T kom hem samtidigt och efter lite mellis så åkte vi på varvet, 3/4 av oss. Mamsen bjöd på gott fika och papsen körde nån demonstration om att mjölken visst är bra 5 dar!!! efter bäst före datum. Jag gav med mig och tog en skvätt i kaffet. S är i stan med en vän. Har precis talat med henne i telefonen och det hade gått bra. (vännen har piersat naveln) Vilket också S vill göra men det tycker inte jag och hennes far är nån bra idè. Ja, man kanske är en "mossig" morsa, inte för att hon har sagt det men kanske hon tycker det.
På väg hem så var vi tvungen att stanna till på ICA. T hade så lite lördagsgodis. Trots att mormor skickat med en hel del. Hon har ett "godisskåp" som alltid öppnas när S & T kommer. När dom var små fanns ett sockerdricksträd som var populärt. Ett träd hos morfars där det fanns sockerdricks flaskor när dom kom och hälsade på. Världens bästa mormor :) Puss ma!
I kväll blir det soffa, chips och så ska det låta. Höjdarkväll. Tack för inbjudningskortet C. Du vet att vi kommer, det är lika säkert som amen i kyrkan. Din "25" års fest missar vi inte för allt i världen. Vi älskar dig!
Ha en skön kväll allesammans.

2 kommentarer:

  1. testng.testing.hoppas det funkar.ha en bra helg.bipa

    SvaraRadera
  2. Hade gärna kommit förbi, men turen gick till affären och tillbaka. Det var fullt sjå att få med K på den turen med. En annan gång!

    SvaraRadera