torsdag 19 mars 2009

Torsdag

Hade kort dag igår och det var skönt. Kände mig inte riktigt kry. Tungt att promenera hem. Det värkte i kroppen och i huvudet likaså. På kvällen var jag bjuden på klädparty så jag stoppade i mig en alvedon innan jag åkte. Det var trevligt men skönt att komma hem och krypa i säng. Nu är jag ledig i två dagar så nu tänker jag ladda batterierna ordentligt så jag orkar med jobbar helgen. Har räknat lite matte idag och jag AVSKYR ekvationer X x Y och sån skit!!!! Jag tror jag ska titta lite på skidskyttet idag också, som en paus från matten. Annars kanske jag gör en brasa på matteboken. Den är inte min bästa vän just nu kan jag säga. Grrrr.....S kommer hem med några kompisar efter skolan så jag har tagit upp ett stort paket köttfärs. Det är ju bra när man vet i förväg att det kommer extra matgäster. T ska på innebandy träning efter skolan och U har kort övergång, så han ska snart upp och iväg igen. Nä nu blir det lite lunch så jag orkar med skidskyttet och några till av dom där förbaskade talen.

3 kommentarer:

  1. Att du orkar med matte. Det värsta jag vet. Huvudsaken man kan + och -. Du är duktig!!

    SvaraRadera
  2. Tack, det var snällt. Jag gillar inte heller matte. Och jag är inte duktig. Men läser det ändå. Vad blir det? svar: Korkat!! :)

    SvaraRadera
  3. Det blev inte så mycket lego. Han var så trött och tyckte inte det var kul att leka med mig. Men ibland är det kul att bygga, mest hus för min del.

    SvaraRadera