tisdag 23 juni 2009

Allsångs start

Ja, jag brukar se allsång på skansen, som börjar nu, trots tönt stämpel enligt min dotter. Jag skulle snarare kalla det kult! Och i kväll är Mr sommar där. Tomas Ledin. Många goa, trallvänliga, sommarlåtar låtar har han gjort.

I morse kl 07 bar det i väg till Norge för maken och vid 10-tiden vinkade jag hej då till sonen som skulle i väg med bussen till kusin Anton. Saknar dom redan...Ja jag kanske är löjlig men det är faktiskt mina favvo grabbar!

Sen var vi och hälsade på min favvo kusin och efter det gjorde vi stan en stund, jag, Sandra och hennes vän J. Några fynd blev det. Jag läste någonstans en definition på "fynd". Det var ungefär så här: " Fynd är något man köper som man egentligen inte behöver" Får väl erkänna att det ligger något i det. Men, men det är trevligt att "fynda".


Nere vid strandgatan stod en man med motorsågen i högsta hugg. Han trixade med sågen så det blev rosor av två träd. Helt fantastiskt bra gjort! Han hade hållit på ungefär i tre veckor. Och det fanns ingen baksida på rosen, den var lika fin från alla håll. Tjusigt va?

När vi kom hem från Umeå var vi och grattade Sanna på hennes 14-års dag. Så Sanna den här rosen är till dig!

I kväll börjar morden i Midsomer. Då sitter jag bänkad och jag tror faktiskt att får jag sällskap av S. Nä, nu ska jag stämma in i Sommaren är kort.....

4 kommentarer:

 1. Hej, jo här sitter man bänkad oxå när Morden i midsommer går. Som Dennis säger, så "äger" serien. Det va en fin ros !!

  SvaraRadera
 2. Läcker ros.
  Undra var Sanna ska ha den någonstans.
  Hon har ganska fullt i sitt rum.
  Men snygg var den.

  SvaraRadera
 3. Tjena!
  jag läser alla de författare du tipsade om, utom Sidney Shedon.
  Just nu läster jag alla deckare av Peter Robinson på rad! Han har gjort iaf 9 stycken, så det tar en stund! hihi
  Mys på i värmen!
  Maud

  SvaraRadera
 4. ...du är min "favvo" med!!
  Synd att vi inte bor närmare varandra!
  Kram kram /Malin

  SvaraRadera