torsdag 18 juni 2009

Tjooohooo!

Tack alla ni söta rara som höll era tummar för mig. Jag fick det där efterlängtade brevet i dag. Det kom som brev-inte som mail. Och det stod precis det jag ville att det skulle stå: Du har blivit antagen till utbildningen kvalificerad inköpare.
YES! Det känns så gott att få göra någonting annat ett tag. Det var 90 sökande och dom tar in 34, så fatta att jag är GLAD! Och precis nu när det är omorganisation på jobbet, med start efter sommaren. Omsökning av tjänster, ändrat schema med jobb varannan helg.

Så nu ska man bli elev, det var ju ett tag sedan. Blir säkert tufft, men jag är taggad så det ska nog gå bra (hoppas jag) Ja, hur är det med självkänslan? Visst tänker jag: jag vet vad jag har....osv. Men så tänkte jag när jag skulle läsa in matte och samhälls också samtidigt som jag jobbade. Hur ska jag fixa det här? Likadant på högskoleprovet, då jag tänkte (mer än en gång) men herregud!!! vad har jag gett mig in på? Men det gick ju riktigt bra.
Jag önskar att jag var som Lotta på Bråkmakargatan. Hon sa ju ibland:
"jag kan allting när jag tänker efter" Så nu när jag kommit så här långt är det bara att tuta och köra. Och intala sig själv (med ett eget just nu påkommet citat) "Det finns inga misslyckanden, bara erfarenheter" Japp, så får det bli.

12 kommentarer:

 1. Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!! Du är verkligen värd det!! Kul att göra nått annat!Och jag sa ju det!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS !!! Va kul för dig att det blev som du ville. Allt går nog bra för dig, du verkar ju vara en riktig fighter !

  SvaraRadera
 3. Ville bara visa att jag hittat din roliga blogg. Grattis till den nya utmaningen, det klarar du säkert galant. Trevlig midsommar önskar jag dej.

  SvaraRadera
 4. grattis grattis, kommer sakna dig min kära kollega...
  kram kram

  SvaraRadera
 5. Man får gratulera!!
  Härligt att få sitta i skolbänken! Ärligt menat!
  Kram Maud

  SvaraRadera
 6. Grattis. Det kommer att gå bra för dig. Perfekt att göra nåt annat då omorganisationen ändå kör igång. När blir sista dagen på jobbet? Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 7. Grattis grattis,vad roligt att höra :-) Lycka till med pluggandet :)

  SvaraRadera
 8. "Kan du åka slamlom?" "Har jag sagt det då...att jag kan åka slamom...Det kan väl inte vara svårt,det är väl bara att vicka på rumpan, så här..."
  Citat är vi bra på, syrran & jag. "You name it..."
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Meeen va roligt =) glad jag blir för din skull =) kan nog inte alls vara dumt att sätta sig i skolbänken ett tag, skulle jag med vilja. Skulle det bli så att jag inte får vara kvar här på byn då finns nog en chans att jag kommer att läsa jag med :)

  SvaraRadera
 10. Carina, Du ÄR Lotta.
  För enligt mig så kan du allting.
  Miljoners grattis , jag är så glad för din skull.
  Love You!

  SvaraRadera
 11. Kram & Grattis!

  /Malin

  SvaraRadera
 12. vaad feeän är det du säger ska du lämna mej hur ska jag klara mej då GRATTIS CARINA DU ÄR VÄRD DET.kramar

  SvaraRadera