måndag 29 juni 2009

Beroende

Jag hade precis kommit hem från jobbet när "bubben" kom hem. Åh vad jag har längtat och saknat honom. Många pussar och kramar blev det. Undrar om grannarna saknat honom också? Jag menar, det har ju varit tyst när han varit borta. Men nu är ordningen återställd, för nu är han ute på crossen :)
Köpt presenter till oss hade han också gjort. S fick ett nagellack, U fick en flaska som det stod The Boss på (undra om den egentligen var till mig?) Och jag fick en skål med stenar och ett ljus i. Han vet kanske att jag gillar ljus (va konstigt!!)

Nu ska jag avslöja en sak. I vårt hem finns två alkoholister!!! Jo, det är sant. Det är nog ganska vanligt och finns säkert i många många hem. Det pratas väl inte så mycket om det men det är vanligare än man tror. Faktiskt jätte vanligt.
Det är diskmaskinen och sophinken. Dom är ständigt full!!!!

Jag tror jag har hamnat i ett beroende också. Jag röker inte, dricker gör jag iofs varje dag, dock inte alkohol särskilt ofta, godis kan jag vara utan, men det jag menar är LAPTOP beroende. Det har nästan blivit som en drog att sätta sig med den i knä och läsa bloggarna jag följer, uppdatera min egen och nästan känna ett lyckorus över dom vänliga människor som skriver en kommentar. You`ll make my day ska ni veta <3 (ni är min drog)
Fast nu är jag medveten om detta så då är det väl inte så farligt eller hur? Och det har i alla fall inte blivit så illa som på den här bilden. Inte än i alla fall...

7 kommentarer:

 1. Jo, jag håller med dig att det är nog en drog att kolla om nån varit och kommenterat. Och man blir ju som glad när man ser att nån läst!

  SvaraRadera
 2. Du kan väl be Ulf bygga en sådan ställning till dig.

  SvaraRadera
 3. Du har rätt i det där med en drog. Fast jag har nog en mer facebook drog hehe. Du borde skaffa en sån :-)

  SvaraRadera
 4. Här får du ett "tjack" till i kväll...
  Ett erkännande är ett steg i riktning till ett förfrisknande, Men jag hoppas att du aldrig blir riktigt "frisk"!
  Love the way you are!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Kom på ikväll när jag jobba att de heter lupiner! Skrev lite fel! Ville hem direkt och ändra på bloggen, men det struntar jag i. Hehehe.

  SvaraRadera
 6. Hehe Du är så rolig!
  Ha en härlig tisdag!
  Kramiz Maud

  SvaraRadera
 7. Glad sommar önskar vi er..Många kramar från familjen Nilsson..

  SvaraRadera