lördag 13 juni 2009

Pust & StönI dag har vi inte legat på latsidan. Vi har fått en hel del gjort ute. Nu ser det ut som det blåser upp till regn men jag hann klippa gräset, så varsågod att regna.
Här kommer lite före och efter bilder :)Långt gräs-kort gräs!

Ett litet missöde inträffade också. Men jag kan ju inte hålla koll på allt!! Det är bollar och det är racketar och skateboard, buskar, träd, cyklar, motorcyklar hoppdyna, (fast den syns bra) och ännu fler bollar.
Så är det så himla konstigt att jag inte ser ett hopprep som ligger där i långgräset, VA???
Det lät som om jag hade kört på en kedja för det skramlade som bara den. U fick komma till undsättning och klippa "lös" repet.

S är på väg hem, bara några mil kvar. Det blev förlust så det var ju onödigt att åka så himla långt. Det kanske dom borde ha tänkt på innan....(*ironi*)
Nu ska vi grilla när hon kommer hem.
T följde med sin vän N till deras stuga på eftermiddagen för att fiska och ev. bada. Det är visserligen en sjö men jag kan tänka mig att det inte är så varmt i vattnet.

I kväll blir det soffläge, film och chips. Gött, efter en slitig och hård dag :)

1 kommentar:

  1. Jag klippte gräset på fredagskväll. Passade bra innan regnet. Dessförinnan drog vi till Fanbyn och kikade på huset som bygglov varit till. Snyggt, du måste åka och kolla!

    SvaraRadera