torsdag 18 juni 2009

Citroner

Citroner var bara en liiiten del av allt vi handlade idag. Kära nån, man handlar som om man aldrig sett mat förut. Och alla andra också för den delen. Inte klokt vilket folk. Usch, jättejobbigt är det. Och ändå jobbar vi hela helgen gubben och jag. Men lite midsommar ska vi fira i alla fall. I morgon efter jobbet har vi gäster på middag och på midsommardagen jobbar jag kväll så då får jag lite sovmorgon. Inte gubben han ska upp kl 05. Stackarn.

Var och köpte en ny mobil till S i dag. Hennes har helt lagt av. Till och med där var det fullt med folk. Ja men herregud!!! måste man köpa en mobil precis dagen före midsommarafton? Va, måste man det??? Eller hade deras också gått sönder? Tror jag inte!!
Och systemet ska man inte bara tala om. Där såg det ut som det var halva priset, men jag hittade i alla fall inget på rea. Gör folk inget annat än super, äter och pratar i mobilen? Jag bara undrar.

Alltid när jag är på systemet, men oj nu låter det som att jag är stammis där men det är jag verkligen inte, så tänker jag på legitimationen. När man var yngre och stod i "vissa" köer så tänkte man: hoppas dom inte ber om leg, hoppas dom inte ber om leg. Och nu när man är på systemet, de få gånger man är där vill säga, så kommer jag på mig själv att tänka: Hoppas dom ber om leg, hoppas dom ber om leg. Ha ha det vore ju en höjdare! Men jag kan avslöja att det har aldrig hänt och det låter kanske konstigt om man skulle fråga: Vill du typ se på legget eller?

2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt fått visa leg på bolaget, faktiskt förra året! :) Hon kände sig lite dum hon som satt där i kassan. Men jag blev glad!

    SvaraRadera
  2. Det finns två saker som jag aldrig gör: handlar på bolaget och tankar bilen. (ja, inte samtidigt...?!) men jag kör hellre än bra och tar gärna mej ett glas!(eller två, tre eller fler...)
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera