måndag 8 juni 2009

Ikea

Ganska pampig är den, hängbron över Ångermanälven: Höga kusten bron. Pylonerna är 182m hög och var innan Öresundsbron Sveriges högsta byggnadsverk (tv master oräknade) Bron invigdes 1997. (allt enligt wikipedia)Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Dit åkte vi på en dagstur idag. Jag hade faktiskt inga ärende alls utan det var mannen som skulle på Biltema. Och snäll som jag är följde jag med som sällskap.
Fast jag inget skulle ha så kom jag hem med lite små grejs ändå. Men inga ljus. Faktiskt! När vi passerade ljusen så sa jag högt för mig själv: jag har så det räcker, jag har så det räcker Och inga ljus slank ner i vagnen. Ett tips till er att prova nästa gång. Det funkar. För det är säkert fler än jag som har mani på ljus. Jag älskar och bränner massvis med ljus. Vi behöver nästan ingen annan värmekälla i vårt hus (fniss)Det vet man ju hur viktig frukosten är, framförallt inför ett fyspass. Så jag tänkte att det var bäst att ge mannen de bästa förutsättningarna inför dagen. 10kr för den här frukosten, det kallar jag prisvärt!Tänkte blogga lite men det var tyvärr bara en plastdator. Vilket lurendrejeri!!!
Annars var kontoret helt ok. Väldigt skön stol.Mannen på sitt rätta ställe. Hade det funnits varor i kylen hade jag säkert fått en kalas middag. Han är duktig min älskling, även i köket :)Här tar jag och vilar mig lite. Men bara en liiiten stund.En trevlig dag har vi haft och ska sanningen fram så var jag inte nödbedd att följa med.

4 kommentarer:

 1. Såg bra ut det där. Blir det ni som är i Ikeas katalog år 2010, tro??

  SvaraRadera
 2. Nä, jag tror inte att Ulf behövde fråga två gånger.
  Hoppas att du gjorde lite fynd.

  SvaraRadera
 3. Jaha, det är så där man kollar kök! Man ställer dit sin man och ser om han passar in där (kanske t.o.m kan laga mat)innan man bestämmer sig för vilket kök man ska köpa! Jag har missat det!
  Undrar om det gäller köp av säng också????????
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Härlig dag ! Längtar också efter Ikea, och en FET plånbok först :)
  see ya
  kram kram

  SvaraRadera